Bureau Dupin:Algemeen voorbehoud

Uit Bureau Dupin
Versie door Admin (overleg | bijdragen) op 22 aug 2021 om 17:09

(wijz) ← Oudere versie | Goedgekeurde versie (wijz) | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Er is geen garantie aangaande de juistheid van de artikelen

Deze internetencyclopedie is geschreven door vrijwilligers van Bureau Dupin, op basis van informatie van derden. Bureau Dupin kan daarom de juistheid van de verkregen informatie niet garanderen, maar doet haar best alle bronnen te vermelden om zo een zo juist mogelijk beeld te creëren.

Ziet u een onjuistheid?

Mocht er sprake zijn van een onjuistheid op de wiki van Bureau Dupin, dan kunt u deze op de pagina zelf bewerken. Meer hierover bij Hulp bij bewerken. Als u zelf geen aanpassingen aan de wiki wilt aanbrengen, kunt u ook een mail sturen naar nieuwjaarsmoord@bureaudupin.org met het onderwerp Aanpassing wiki. Een team van vrijwilligers zal de suggestie bekijken en toelaten of afwijzen. We moedigen u uiteraard aan om onnauwkeurigheden of aanvullingen te melden, want de volledigheid en juistheid van de wiki is erg belangrijk.

Aansprakelijkheid

De vrijwilligers die deze wiki schrijven aanvaarden geen aansprakelijkheid voor (de juistheid van) de gegeven informatie. Deze wiki is slechts een verzameling van externe bronnen en verklaringen van personen, die ieder zelf aansprakelijk zijn voor (de juistheid van) de gegeven informatie. Bureau Dupin is dus nadrukkelijk géén eigenaar van de weergegeven informatie, tenzij dit expliciet staat aangegeven, en kan daarom ook niet hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Bureau Dupin is enkel eigenaar van de informatie die verstrekt is middels podcasts of platformen waarop antwoorden van de politie zijn weergegeven. Voor alle overige bronnen zijn deze derde instanties aansprakelijk. Meer over aansprakelijkheid is te vinden bij Privacybeleid.
Er zijn gebruikers op dit platform die meer technische mogelijkheden hebben dan gewone (niet-ingelogde) gebruikers. Deze moderatoren hebben de mogelijkheid om pagina's te bewerken, te verwijderen en te beveiligen. Vrijwilligers met deze rechten zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de verzamelde informatie op deze wiki, maar houden slechts alles up-to-date met externe bronnen.
Indien u verdere vragen heeft, neem dan contact op met nieuwjaarsmoord@bureaudupin.org.